الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

واکنش باشگاه استقلال به اتهام جعل نامه با سربرگ فدراسیون | سمیعی چه چیزی را توجیه می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۰۱۳۰۰
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
واکنش باشگاه استقلال به اتهام جعل نامه با سربرگ فدراسیون | سمیعی چه چیزی را توجیه می‌کند؟
باشگاه استقلال نسبت به اتهامات اخیر درباره جعل یک نامه واکنش نشان داده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ارسال یک نامه با سربرگ فدراسیون فوتبال بدون اطلاع بخش بین المللی و ادعا‌هایی که دراین راستا ممبینی مطرح کرده برای باشگاه استقلال دردسر‌های تازه‌ای را به وجود آورده است.

فرشید سمیعی، عضو هیات مدیره باشگاه استقلال نسبت به اتهاماتی که اخیرا به باشگاه استقلال وارد شده این واکنش را نشان داده است: «فیفا در جهت احراز اصالت نامه‌ها در این مورد از فدراسیون فوتبال استعلام می‌گیرد. در همین جهت بود که کارشناس بین الملل فدراسیون فوتبال از بخش بین الملل باشگاه استقلال خواست پیش نویس نامه باشگاه را برای بین الملل فدراسیون فوتبال، ارسال شود.   باشگاه استقلال، پیش‌نویس یک نامه را برای فدراسیون فوتبال ارسال و تاکید کرد این نامه یک پیش‌نویس است، فدراسیون هر طور صلاح می‌بیند، تغییرات بدهد. تعطیل بودن فدراسیون فوتبال در روز‌های پنجشنبه و جمعه در روز‌هایی که فیفا به صورت رسمی کار می‌کند، این مشکلات را به وجود می‌آورد.»


عضو هیات مدیره باشگاه استقلال،   ادامه داد: «مدیرانی که علیه استقلال نامه زده‌اند، یک نامه دیگر هم زده‌اند و علاوه بر عنوان جعل، جاعل را هم تعیین کرده اند. این مدیران یا معنی جعل را نمی‌دانند یا از عمد این کار را کرده‌اند. فدراسیون فوتبال در این موضوع ذینفع نبود که بخواهد اقدامی انجام دهد و فقط مسئولیت تایید آن را داشت. باشگاه استقلال در این زمینه ذینفع بود. وقتی کارشناس بین الملل باشگاه استقلال خودش به بین الملل فدراسیون فوتبال پیش نویس را ارائه می‌کند، هیچ قصد و نیتی برای جعل وجود نداشته است.»

توضیحات عضو هیات مدیره باشگاه استقلال البته در خصوص اتهاماتی که وارد شده قانع کننده نیست و اساسا مشخص نشده که سمیعی چرا اتهامی به این وضوح را از مدیران استقلال سر زده توجیه می‌کند؟! شاید هم این رفتار بر می‌گردد به مصونیت بحث برانگیز علی خطیر نزد مهدی تاج؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->